ΑΡΗΣ: Επίσημη πρώτη στο Ρύσιο

Έπειτα από έναν μήνα διακοπών οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου επέστρεψαν στο γήπεδο για την προετοιμασία της νέας σεζόν

Με όρεξη και διάθεση για δουλειά, αλλά και υψηλούς στόχους, οι ποδοσφαιριστές του Άρη έπιασαν δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Το ξεκίνημα για την σεζόν 2021-22 έγινε στο προπονητικό κέντρο του Άρη, στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, όπου ο Άκης Μάντζιος με τους συνεργάτες του περίμεναν τους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε και για τον προπονητή του Άρη έχει ιδιαίτερη σημασία αυτή η «πρώτη», καθώς είναι η πρώτη προετοιμασία που θα κάνει με τους «κιτρινόμαυρους». Οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Δασυγένειο» μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (18/6), ενώ το πρωί της επόμενης μέρας η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. 

Θετικός στον κορονοϊό ο Λούκας Σάσα

Από τη σημερινή «πρώτη» απουσίαζαν με άδεια οι Κώστας Μήτρογλου, Λίντσεϊ Ρόουζ, που αναμένονται αύριο (16/6) στη Θεσσαλονίκη και Χαβιέ Ματίγια (επιστρέφει την Πέμπτη 17/6), ενώ ο Λούκας Σάσα, που βρίσκεται στην πατρίδα του, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και βρίσκεται σε επαφή με το ιατρικό επιτελείο για την πορεία της κατάστασής του.
 
Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Άρης στην επίσημη ανάρτησή της: «Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου… Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και πολλές επιτυχίες». 
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News