ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Εκτός και με Μπορντό ο Μέσι - Για θεραπείες στην Μαδρίτη

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι των Παριζιάνων πριν την διακοπή και ελπίζει για τα ματς της εθνικής του ομάδας, στηριζόμενος σε όρους που έχει συμπεριλάβει στο συμβόλαιό του.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Μπορντό (06/11-22:00) πριν το «διάλειμμα» για τις εθνικές ομάδες. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μετέβει σε κλινική της Μαδρίτης για να ακολουθήσει ειδικές θεραπείες για το πρόβλημα που έχει στο αριστερό του γόνατο, όπου τον «συνέλαβε» η κάμερα του «LaSexta».

Παρά το γεγονός αυτό, ο Μέσι είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια της εθνικής Αργεντινής με την Ουρουγουάη και την Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ. Μάλιστα, έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιό του με την Παρί, σύμφωνα με την «Marca» που δίνει προτεραιότητα στα παιχνίδια της «αλμπισελέστε». Ακόμη, άλλος όρος του συμβολαίου του δίνει την δυνατότητα στους γιατρούς της εθνικής του ομάδας να τον επισκέπτονται στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παρί και να τον εξετάζουν όποτε θελήσουν.

Πρόσφατα ο Λεονάρντο είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τους συγκεκριμένους όρους λέγοντας: «Είναι λίγο δύσκολο να το εξηγήσω, αυτούς τους δύο μήνες ο Μέσι είναι πιο πολύ στην Αργεντινή παρά στο Παρίσι»…«Στο τελευταίο διάλειμμα των εθνικών ομάδων έπαιξε τρία ματς. Ταξίδεψε, επέστρεψε, ταξίδεψε, επέστρεψε και τώρα έχει μυϊκά προβλήματα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News