ΣΑΣΑ ΒΕΖΕΝΚΟΦ: «Δεν πετάμε στα σύννεφα με τις έξι νίκες»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα της NOVA στον απόηχο της νίκης του Ολυμπιακού επί τη Μονακό, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν προσγειωμένοι παρά τις έξι νίκες.

Ο Ολυμπιακός λύγισε και τη φιλόδοξη Μονακό στο ΣΕΦ, έκανε το 6/6 στην έδρα του και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα της κατάταξης της EuroLeague.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, μπορεί να μην έπιασε τα συνήθη υψηλά στάνταρ του στο σκοράρισμα, ωστόσο είχε και πάλι πληθωρική παρουσία για τους «ερυθρόλεκους», συμπληρώνοντας double-double 10 πόντων και 10 ριμπάουντ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στη δύσκολη εβδομάδα που είχε, ενώ τόνισε πως στις τάξεις της ομάδας επικρατεί… ψυχραιμία και πως δεν υφίστανται πρόωρες θριαμβολογίες για τις 6 νίκες στα 8 πρώτα ματς της διοργάνωσης.

Ειδικότερα, δήλωσε για το ματς:

«Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μέσα από άλλα πράγματα, να βρω ρυθμό από την άμυνα και τα ριμπάουντ. Είχε χαλάσει το μυαλό μου. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε. Αντιδράσαμε σε τρεις περιόδους, είχαμε καλά νούμερα στην άμυνα. Η Μονακό είναι ομάδα με πολύ ταλέντο που θα κάνει ζημιές. Ξεκίνησε πολύ καλά σήμερα. 

Χαιρόμαστε στην ομάδα, είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Δεν πετάμε στα σύννεφα με τις 6 νίκες. Ο στόχος είναι μακριά. Θα έρθουν δύσκολες στιγμές αλλά με την κατεύθυνση των έμπειρων παιδιών θα είμαστε ένα υγιές σύνολο».
 

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να επωμιστεί ρόλο ηγέτη, απάντησε:

«Ευχαριστώ που με ανέχτηκαν την τελευταία εβδομάδα. Την έκανα μόνος μου δύσκολη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος επειδή είχαμε 2/2 την προηγούμενη εβδομάδα. Μπήκα με σκεπτικό να κερδίσει η ομάδα και να πάει ψηλά. Αν τώρα εγώ μπορώ μετά από τους έμπειρους Παπανικολάου, Πρίντεζη και Σλούκα να μάθω κάποιες γνώσεις και εμπειρίες, θα το κάνω μετά χαράς».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News