ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ: Στο «Μπερναμπέου» να δει το γιο του, το μυαλό του στο Μάντσεστερ

Ο γιος του θρυλικού Γάλλου άλλοτε παίκτη και προπονητή της «Βασίλισσας», Λούκα Ζιντάν, δεν αγωνίστηκε στη Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν κατάφερε να αποφύγει ακόμα μία βαριά ήττα στο «Ολντ Τράφορντ», με τη θέση του να γίνεται ακόμα πιο επισφαλής.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και στο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Ράγιο Βαγιεκάνο, ήταν και ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος, άλλοτε προπονητής της «Βασίλισσας», όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Gol TV, Σέρχιο Γκιράντε, πήγε σε ένα από τα λευκά temple boxes για να δει την πρώην ομάδα του να παίζει κόντρα στην ομάδα του γιου του, Λούκα Ζιντάν. Ο τερματοφύλακας της Ράγιο, αναπληρωματικός του Ντμιτριέφσκι, δεν είχε την ευκαιρία να παίξει, σε ένα γήπεδο στο οποίο έπαιζε ήδη όταν ήταν μέλος των «μερένγκες» και προπονητής ήταν ο πατέρας του.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, το μυαλό του Γάλλου ήταν στο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι, καθώς το όνομά του βρίσκεται ψηλά στη λίστα των διαδόχων του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, σε περίπτωση απομάκρυνσης του Νορβηγού από τον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων».

 Στην παρούσα φάση, ο Ζιντάν έχει μια ήσυχη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επικεντρώνεται σε ένα άλλο μεγάλο πάθος του, το πάντελ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News