ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Χωρίς Φαλ κόντρα στο Περιστέρι οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Μουσταφά Φαλ υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό και δε θα προσφέρει τις υπηρεσίες του κόντρα στο Περιστέρι, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Χωρίς τον Μουσταφά Φαλ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι (απόψε στις 20:00) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο Γάλλος σέντερ που είχε επιφορτιστεί με… αρκετή δουλειά, ένεκα και της απουσίας του Χασάν Μάρτιν λόγω τραυματισμού, υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική.

Ο Φαλ θα λείψει από τη σημερινή αναμέτρηση, με το περισσότερο βάρος να πέφτει πάνω στον Λιβιό Ζαν Σαρλ, αφού και ο Μάρτιν δεν έχει προλάβει να πάρει χρόνο συμμετοχής με την επιστροφή του στο παιχνίδι κόντρα στη Μονακό, ενώ χρόνο απέναντι στους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» αναμένεται να πάρει και ο Βασίλης Χρηστίδης.

Στον Ολυμπιακό έκριναν πως είναι προτιμότερο να ξεκουραστεί, ώστε να βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη την ερχόμενη Παρασκευή, για το παιχνίδι κόντρα στη Ζενίτ!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News