ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ: Η τελευταία συνάντηση με την Βάνα Μπάρμπα λίγους μήνες πριν τον χαμό του
Ο τραγουδιστής, Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης νικημένος από τον καρκίνο και η Βάνα Μπάρμπα είναι συντετριμμένη μετά την είδηση του θανάτου του.
Συντετριμμένη είναι η Βάνα Μπάρμπα από την είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή. Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης νικημένος από τον καρκίνο. Το okmag επικοινώνησε με την ηθοποιό που δεν μπορούσε να συγκαρτήσει τα δακρυά της. Είναι άλλωστε γνωστή η ιδιαίτερη σχέση που είχαν οι δυο τους μέσα στα χρόνια.
Η Βάνα Μπάρμπα είχε συναντήσει, όπως αποκάλυψε στο OK τον Χρήστο Κυριαζή πριν από πέντε μήνες περίπου για φαγητό. Τον τελευταίο καιρό ο τραγουδιστής είχε επιλέξει να αποτραβηχτεί. Για την ηθοποιό είναι ένας άνθρωπος που αγαπούσε πάντα και πάντα θα τον έχει στην καρδιά της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στο sportday.gr: «Το Αργεντινή – Αγγλία θα είναι ένας πόλεμος χωρίς όπλα!»
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η επιλογή Σάλιακα και οι Όσο, Ντιέγκο Ρίκο!
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Έκλεισε ο Χατζηδιάκος, πότε θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη
- ΑΕΚ Μεταγραφές: Αυτή είναι η πρόταση της Μοντερέι για τον Πινέδα
- Πέθανε η σπουδαία Μάρω Κοντού
