ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Aναβάλλεται το ματς με τον Αλμυρό λόγω κρουσμάτων
Ο εντοπισμός κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Κρήτης, «οδηγεί» το ματς με τον Πανιώνιο, για την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε αναβολή
Ολοταχώς προς αναβολή «πηγαίνει» το ματς του Πανιωνίου με τον Αλμυρό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (14/11).
Σύμφωνα με πληροφορίες του «prismasport.gr», περισσότερα από πέντε κρούσματα κορωνοϊού έχουν εντοπιστεί στην κρητική ομάδα, γεγονός που δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του ματς κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Μάλιστα, όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ, άτομα από την διοίκηση του Αλμυρού έχουν επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές και έχουν κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες, ενώ έχουν ενημερώσει και τους ανθρώπους του Πανιωνίου, προκειμένου να ακυρώσουν το ταξίδι τους στην Κρήτη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο
- Σάκοτα: «Είναι ήττα ντροπή για την ΑΕΚ»
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 89-63: Τα ερυθρόλευκα κορίτσια έκαναν... σκόνη το τριφύλλι
- Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα και με γεμάτη αποστολή
- Άρης: Χωρίς Ράτσιτς στη Λιβαδειά - Αμφίβολος ο Χόνγκλα
