ΙΡΑΝ: Δραματική νίκη με συμμετοχή Μαχαμαντί και Ανσαριφάρντ
Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ αγωνίστηκαν ως αλλαγή ενώ ο Χατζισαφί έμεινε στον πάγκο
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν Μιλάντ Μοχαμαντί και Καρίμ Ανσαριφάρντ ενώ αντίθετα στον πάγκο έμεινε ο Χατζισαφί στη σημερινή δραματική νίκη και μάλιστα με ανατροπή του Ιράν με 2-1 επί του του Λιβάνου.
Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ασιατική ζώνη και όλα έδειχναν ότι το Ιράν θα γνώριζε την πρώτη του ήττα στον όμιλο, τελικά κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να πάρει τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα,
Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 37ο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Σαντ αλλά οι Ιρανοί αντέδρασαν και όχι μόνον έφθασε στην ισοφάριση στο 92’ με τον Αζμούν, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήρθε και η ανατροπή, χάρη στο γκολ από τον Νορολαχί. Σ’ ότι αφορά το τρίο της ΑΕΚ στη νικήτρια ομάδα η οποία πέρασε στην κορυφή του ομίλου, με 13 βαθμούς, και στο +2 από τη Νότια Κορέα Μιλάντ Μοχαμαντί και Καρίμ Ανσαριφάρντ πέρασαν στο ματς ως αλλαγή στο 60’ και 85’ αντίστοιχα, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Εχσάν Χατζισαφί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός AKTOR - Μπουργκ, Παρτίζαν - ΠΑΟΚ
