NBA: Χάρισε το ροζ φύλλο στους Κλίπερς και έγραψε ιστορία ο Τζορτζ
Ο Πολ Τζορτζ κλήθηκε να… μπει στα παπούτσια του απόντα Λέοναρντ στο Game 5 των Γιούτα Τζαζ με τους Λος Άντζελες Κλίπερς και το κατάφερε με απόλυτη επιτυχία.
Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ όχι απλώς έπαιξε στο έπακρο και για τον άτυχο συμπαίκτη του, αλλά αξιοποίησε τα ηγετικά του χαρίσματα για να δώσει μία άνευ προηγουμένου παράσταση στην… άλωση του «Σολτ Λέικ» με 37 ποντους, 16 ριμπάουντ και 5 ασίστ.
Η εν λόγω εμφάνιση έδωσε στον Τζορτζ μία θέση στα βιβλία της ιστορίας των Λος Άντζελες Κλίπερς, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που σημειώνει τουλάχιστον 35 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε αγώνα των Playoffs.
Paul George is the 1st player with 35 points, 15 rebounds & 5 assists in a playoff game in Clippers history. pic.twitter.com/iLnLl9rJYX
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) June 17, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
