ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 74-87: Ο Κοζέρ πλήγωσε τους συμπατριώτες του και οδήγησε τους «μαδριλένους» στη νίκη

Μια ακόμη νίκη, την 8η στην φετινή Euroleague, πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ισπανούς να κερδίζουν με 74-87 την Βιλερμπάν στην Γαλλία, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κοζέρ.

Μια υπερηχητική Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει, πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό 74-87, της Βιλερμπάν, ανεβαίνοντας στο 8-2, υποχρεώνοντας τους Γάλλους στην 4η ήττα τους, στην φετινή Euroleague. Για τους Ισπανούς, μεγάλο όπλο ήταν ο Κοζέρ, με τον Γάλλο μπομπέρ να βάζει 25 πόντους.

Εκπληκτικό ξεκίνημα έκανε στον αγώνα η Ρέαλ Μαδρίτης, με τους «μπλάνκος» να καταφέρνουν να βάζουν 33 πόντους, με κορυφαίους τους Ταβάρες και Κοζέρ, ενώ δεν άφησαν ριμπάουντ στα χέρια των γηπεδούχων. Με την Βιλερμπάν, ναι μεν να μην πατάει καλά στην άμυνα, στην επίθεση όμως, με εκφραστή τον Οκόμπο, ο οποίος έβαλε 16! πόντους, τελείωσε με 24 πόντους το δεκάλεπτο.

Τα πράγματα στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πιο ήρεμα από το πρώτο, καθώς καμιά από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο επιθετικό «κρεσέντο» με το πρώτο. Οι Γάλλοι άρχισαν να βγάζουν περισσότερες άμυνες, επιθετικά όμως, παρότι έψαχναν τον Οκόμπο, ο Γάλλος δεν ήταν το ίδιο εύστοχος με το πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας μόλις 1 πόντων. Το επιμέρους 19-18 της δεύτερης περιόδου, έφερε τους Γάλλους να βρίσκονται πίσω με 8 πόντους και 43-51 στο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ρεάλ να είναι καλύτερη στο παρκέ και παίζοντας καλή άμυνα, προσπάθησε να ελέγξει τον αγώνα, ενώ επιθετικά έψαξε τον Ταβάρες στην ρακέτα και τον Κοζέρ εκτός, με τον Γάλλο να βομβαρδίζει το καλάθι των συμπατριωτών του. Όλα κύλησαν καλά για τους «μερένγκες» οι οποίοι έκλεισαν το δεκάλεπτο με 11-16 και 54-67 στο συνολικό σκορ.

Στο 4ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι για να τελειώσουν τον αγώνα φτάνοντας μέχρι και το +21 με 54-71. Οι γηπεδούχοι όμως δεν θα έπεφταν αμαχητί και κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά μέχρι και τους 6 πόντους, οι τελευταίες όμως κακές επιθετικές επιλογές δεν τους έδωσαν την δυνατότητα να παλέψουν για τη νίκη. Η Ρεάλ όσο δεν δεχόταν άλλους πόντους, άρχισε να βρίσκει ξανά πόντους και με τον Ρούντι να πετυχαίνει 2 σημαντικά τρίποντα, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 74-87

Δείτε εδώ τα στατιστικά των δύο ομάδων!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News