ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ: Ανακοίνωσαν τον Τζακ Ρόντγουελ

Χρειάστηκε να αλλάξει ήπειρο για να βρει την επόμενη ομάδα του ο Άγγλος μέσος που βρέθηκε στην Αυστραλία χάρη στην γυναίκα του.

Στην επισημοποίηση της απόκτησης του Τζακ Ρόντγουελ προχώρησαν οι Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, αφότου προηγήθηκε δοκιμαστικό δύο εβδομάδων.

Ο 30χρονος Άγγλος μέσος έμεινε ελεύθερος στις αρχές Ιουλίου από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία δεν αγωνίστηκε καθόλου την περσινή σεζόν.

Ο ίδιος δήλωσε πως έψαχνε καιρό να αγωνιστεί στην Αυστραλία, αφού είναι ο τόπος καταγωγής της γυναίκας του και την αισθάνεται σαν δεύτερο σπίτι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η μεταγραφή είναι πραγματικά υπέροχη για μένα. Έψαχνα για μία ευκαιρία να παίξω στην Αυστραλία για μερικούς μήνες. Η σύζυγός μου είναι από το δυτικό Σίδνεϊ, κι έτσι οι Γουόντερερς ήταν ένας τέλειος προορισμός».

«Η Αυστραλία είναι για μένα σαν δεύτερο σπίτι. Είναι η πιο αγαπημένη μου χώρα στον πλανήτη και το σπίτι της γυναίκας μου και ολόκληρης της οικογένειάς του. Την αγαπάμε».

«Ειλικρινά, ανυπομονώ να παίξω. Το εναρκτήριο παιχνίδι είναι ντέρμπι του Σίδνεϊ (με την Σίδνεϊ FC) και ολόκληρη η οικογένεια θα έρθει να το δει, έτσι είναι μία μεγάλη ευκαιρία πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτό».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News