ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ: Αποβλήθηκε και κλώτσησε την καρέκλα (vid)
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της Αλ Φαγιά με την Νταμάκ και από τα νεύρα του κλώτσησε μια καρέκλα.
Δεν εξελίχθηκε με ιδανικό τρόπο για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη η αναμέτρηση της Αλ Φαγιά με την Νταμάκ, καθώς ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε στο 21′ για μαρκάρισμα πάνω σε αντίπαλό του.
Ο ΈΛληνας χαφ δεν συμφώνησε με την απόφαση, έφυγε απογοητευμένος από το γήπεδο και ξέσπασε από τα νεύρα του σε μια πλαστική καρέκλα την οποία κλώτησε και την έστειλε μέτρα μακριά.
Η αποβολή του μάλιστα στοίχησε στην ομάδα το που έχασε τελικά με 1-0 από την αντίπαλό της.
Δείτε το βίντεο:
ردة فعل باناجيوتس بعد الطرد.#ضمك_الفيحاء#قنوات_SSC pic.twitter.com/L0cVG1yVN3
— شركة الرياضة السعودية SSC (@ssc_sports) November 20, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- ΠΑΟΚ: Μεγάλη... φλυαρία για Κωνσταντέλια
- Λιβάι Γκαρσία: «Αν στο μέλλον επέστρεφα στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ» - Η πληγή που άνοιξε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Ο Κοτσόλης στο Βελιγράδι για τον Ούγκρεσιτς της Παρτίζαν»
