ΜΕΣΟΥΤ ΟΖΙΛ: Το τρολάρισμα από φίλους του Ολυμπιακού - «Κερασμένα τα κεμπάπ» (pic)

Αμέσως μετά την νίκη των «ερυθρολεύκων» επί της Φενέρ, οι φίλοι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να… απαντήσουν στον Οζίλ για τα όσα είχε δηλώσει πριν τον αγώνα

Ο Ολυμπιακός χάρη στη… σάμπα του Τικίνιο, πήρε την νίκη επί της Φενερμπαχτσέ με 1-0, ενώ η ισοπαλία της Αντβέρπ κόντρα στην Άιντραχτ έδωσε ελπίδες μέχρι και για πρόκριση ακόμη και στους «16» του Europa League.

Η «κόντρα» με την ομάδα της Τουρκίας είχε ξεκινήσει αρκετές ημέρες πριν, όταν τόσο ο Μεσούτ Οζίλ αλλά και ο Χακάν Μερτ Γιαντάς, σε δηλώσεις τους, είχαν αναφέρει πως η Φενέρ θα πετύχει μία τεράστια νίκη – «απάντηση» στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Βέβαια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα περίμενε ο πρώην άσος της Ρεάλ, αφού η ομάδα του γνώρισε την ήττα αλλά και ο ίδιος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν… ξεχνούν και μετά την χθεσινή νίκη των «ερυθρολεύκων» φρόντισαν να «ενημερώσουν» τον Οζίλ για την έκβαση του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, αμέτρητοι ήταν οι φίλαθλοι των Πειραιωτών – κι όχι μόνο- που έκαναν απολαυστικά σχόλια κάτω από την τελευταία ανάρτηση του παίκτη της Φενερμπαχτσέ.

«Ας το προφέρουμε μαζί ΤΙ-ΚΙ-ΝΙΟ», «σου θυμίζει κάτι το όνομα Βαγγέλης Μαρινάκης;», «καλή συνέχεια στο Conference League», «έλα Μεσούτ να σε κεράσω κεμπάπ» είναι ορισμένα από τα χιουμοριστικά σχόλια στην δημοσίευση του ποδοσφαιριστή.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mesut Özil (@m10_official)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News