SERIE A: Αφήνει τη Μίλαν για την Ίντερ ο Τσαλχάνογλου

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ είναι ο Χακάν Τσαλχάνογλου, που μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Τουρκίας στο Euro 2020, βρίσκεται στο Μιλάνο, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Τελικά, το διαφαινόμενο “διαζύγιο” δεν αποφεύχθηκε και οι “ροσονέρι” χάνουν ένα σημαντικό “γρανάζι” της ομάδας. Στον πρώην άσο της Μίλαν, αρχικά είχε δοθεί διορία έως το τέλος Ιουνίου, ώστε να απαντήσει σε πρόταση 4 εκ. ευρώ ετησίως, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, ο 27χρονος μέσος επέλεξε τους πρωταθλητές Ιταλίας και είναι έτοιμος να υπογράψει στους «νερατζούρι» 3ετές συμβόλαιο έναντι 5εκ. ευρώ, ετησίως συν 1 εκ. που προκύπτουν από μπόνους. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το επιβεβαίωσε με δήλωσή του στο τουρκικό TRT SPORT.

Σίγουρα πρόκειται για μεγάλη απώλεια για τους «ροσονέρι» καθώς ο Τσαλχάνογλου ήταν από τις βασικές επιλογές του Στέφανο Πιόλι για την ενδεκάδα και η ποιότητά του στη μεσαία γραμμή καθοριστική, πόσω μάλλον που δεν θα βάλουν χρήματα στα ταμεία τους και χάνουν τον παίκτη ως ελεύθερη μεταγραφή! Σε ό,τι αφορά την «αιώνια αντίπαλο» Ίντερ, φαίνεται ότι η ανάγκη που δημιουργήθηκε για ενίσχυση με έναν μεσοεπιθετικό παίκτη, που θα καλύψει και το κενό του άτυχου Κρίστιαν Έρικσεν, τους οδήγησε στην «αρπαγή» του δοκιμασμένου και διακριθέντα στη Serie A, Τούρκου διεθνή. O «Τσάλχα» αναμένεται να περάσει από ιατρικά την Τρίτη και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και επίσημα ότι παραμένει κάτοικος Μιλάνου, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ίντερ!

Ο Τούρκος μέσος σημείωσε με τη φανέλα της Μίλαν, από την οποία αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2017 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, 172 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 32 γκολ και 48 ασίστ. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News