ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τέστ με ΠΑΟΚ πριν την Μπαρτσελονέτα
Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει, αύριο (27/11) στις 15:00, ο Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο ανδρών.
Το δεύτερο σερί παιχνίδι στην έδρα του θα δώσει ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, στο πόλο ανδρών, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο αγώνας με τον «δικέφαλο του βορρά» θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για τους Πειραιώτες να προετοιμαστούν για τον αγώνα της Τρίτης (30/11) απέναντι στην Μπαρτσελονέτα για το LEN Champions League.
Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Μανώλης Ζερδεβάς: «Όσον αφορά τον αγώνα του Σαββάτου πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και να δείξουμε την ανωτερότητα μας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις τακτικές που θέλουμε να εφαρμόσουμε απέναντι στην Μπαρτσελονέτα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Τρίτης. Παίζουμε έναν πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα στην έδρα μας και ευελπιστώ ο κόσμος μας να δώσει το παρών για να μας ωθήσει σε άλλη μια νίκη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
