SUPER LEAGUE 2: Η Καβάλα των 23 γκολ παθητικό κοντά σε προπονητή από την Bundesliga
Οι «Αργοναύτες» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους Γερμανό προπονητή για το καινούργιο ξεκίνημα που θέλουν να κάνουν από τον Γενάρη.
Στην πόλη της Καβάλας αναμένεται να φτάσει σήμερα ο Ιρανογερμανός προπονητής Αλεξάντερ Νούρι.
Ο 42χρονος Γερμανός προπονητής έρχεται να κάνει μία «αυτοψία» προτού οριστικοποιηθεί η συμφωνία που έχει με τους «Αργοναύτες» και πέσουν οι υπογραφές.
Ο Αλεξάντερ Νούρι είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή. Τελευταία δουλειά ήταν στην Χέρτα Βερολίνου. Αρχικά ως βοηθός προπονητής και για ένα διάστημα ενός μήνα ως πρώτος, μέχρι να αντικατασταθεί από τον Μπρούνο Λαμπάντια.
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προπόνησε ομάδα από την κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, αφού τη σεζόν 2016-2017 είχε κάτσει στον πάγκο της Βέρντερ Βρέμης.
Σημαντική ρόλο στην τεράστια αυτή κίνηση που προσπαθεί να ολοκληρώσει η Καβάλα έπαιξε η σχέση του Ιρανογερμανού τεχνικού με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Άλεξ Χαντιντάτζι, αφού η Καβάλα δεν ήταν η μόνη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του, μιας και υπήρξαν βολιδοσκοπήσεις από ομάδες του Βελγίου και της Γαλλίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- Αϊτόρ: «Ιστορική βραδιά για τον ΟΦΗ, χαρούμενος που βοήθησα»
- Γιαννακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει μόνο τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Τα χρήματα που θα πάρει μετά την ιστορική νίκη επί της Χόφενχαϊμ
