ΣΑΝΣ - ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ 104-96: «Έσβησαν» τον Κάρι, τους έπιασαν στην κορυφή (vid)
Το Φοίνιξ βρήκε τρόπο να σταματήσει τον Στεφ Κάρι και να πιάσει κορυφή, συγκατοικώντας σε αυτή με το Γκόλντεν Στέιτ.
Ο Στεφ Κάρι και η παρέα του ήταν εξ αρχής με εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση για τους Σανς. Τα πράγματα για το Φοίνιξ έμοιαζαν ακόμα χειρότερα όταν έχασαν στο πρώτο μισό του αγώνα τον Ντέβιν Μπούκερ με 104-96.
Κι όμως οι Σανς τα κατάφεραν, νίκησαν με 104-96 και έπιασαν στην κορυφή του Γουόριορς με τις δύο ομάδες να έχουν ρεκόρ 18-3 στη σεζόν.
Για να συμβεί, χρειάστηκε να βρεθεί αντίδοτο στον Στεφ Κάρι που έμεινε στους μόλις 12 πόντους και ένα εξαιρετικό για τους Σανς τελευταίο δωδεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 24-18.
Κορυφαίος για τους νικητές ο Έιτον με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ, εξαιρετικός ο Κρις Πολ με 15 πόντους και 11 ασίστ. Για τους Γουόριορς καλύτερος ο Πουλ με 28 πόντους.
ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-35, 56-54, 80-78, 104-98.
TAGS
# Μπάσκετ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
