ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου πάει για δίδυμο Άκπομ - Σφιντέρσκι στη Λάρισα
Οι σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού ενόψει της αναμέτρησης κυπέλλου
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, αναζητώντας ένα πρώτο «φάρμακο» μετά τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει μια σειρά αλλαγών που δεν αφορούν μόνο πρόσωπα αλλά και σχηματισμό καθώς σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στην τελευταία προπόνηση, θα χρησιμοποιήσει στην αρχική 11άδα τόσο τον Τσούμπα Άκπομ όσο και τον Κάρλος Σφιντέρσκι.
Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ μαζί ως βασικούς τους δυο επιθετικούς και η μοναδική φορά που είχε συμβεί κάτι τέτοιο ήταν επί ημερών Αμπέλ Φερέιρα. Την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου του 2019, ο ΠΑΟΚ είχε υποδεχθεί τον Πανιώνιο στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, με τον Δικέφαλο του βορρά να επικρατεί με 2-1 σε αναμέτρηση στην οποία ο Άκπομ έκανε το 1-0 και ο Σφιντέρσκι το 2-1.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
