PREMIER LEAGUE: Χέρι-χέρι στην κορυφή

Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι σημείωσαν σπουδαίες εκτός έδρας νίκες στην 14η αγωνιστική και συνεχίζουν χέρι χέρι στην κορυφή της Premier League.

Oύτε η 14η αγωνιστική διαφοροποίησε την κατάσταση στην κορυφή της Premier League, παρά το γεγονός ότι Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είχαν επικίνδυνες αποστολές απόψε (1/12).

Η Λίβερπουλ δεν πήγε μακριά, μόνο ως το γειτονικό «Γκούντισον Πάρκ» για να αντιμετωπίσει τη «μισητή» Έβερτον στο ντέρμπι της πόλης που όμως εξελίχθηκε σε περίπατο (4-1) για τους «κόκκινους» από γκολ των Χέντερσον, Σαλάχ (2), Ζότα.

H Τσέλσι ταξίδεψε στο Γουότφορντ από όπου έφυγε με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της. Η επικράτηση της ήταν τόσο δύσκολη όσο δείχνει το 2-1. Χρυσή αλλαγή για τον Τόμας Τούχελ αποδείχθηκε ο Ζίγιεκ που σημείωσε το δεύτερο γκολ.

Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε σκούρα στο Μπέρμιγχαμ όπου η Άστον Βίλα με τον Στίβεν Τζέραρντ στο πάγκο είναι μια άλλη ομάδα. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 2-0 από γκολ των Ρούμπεν Ντίας και Μπερνάντο Σίλβα το γκολ του Γουότκινς την έβαλε στην πρίζα μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη.

Μετά τα αποψινά αποτελέσματα οι τρεις ομάδες στριμώχνονται στην κορυφή της βαθμολογίας όπου την πρώτη Τσέλσι και την τρίτη Λίβερπουλ χωρίζουν μόνο δυο βαθμοί. Ανάμεσά τους βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι.

Και η μάχη του τίτλου στην Premier League, καλά κρατεί…

Η βαθμολογία της Premier League (14 αγώνες)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News