ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μια ανάσα από τον Ικονέ

Την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με τον Ικονέ της Λιλ, ψάχνει η Φιορεντίνα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Την πολύ καλή της σεζόν συνεχίσει η Φιορεντίνα, με τους «βιολά» να πετυχαίνουν μια ακόμη νίκη, την 8η σε 15 αγωνιστικές και να βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος και στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Μεγάλο μέρος στις επιτυχίες της παίζει και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να μετράει 12 γκολ και 2 ασίστ στα 15 παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί, με τον 21χρονο όμως να βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από τον σύλλογο, καθώς δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, η Φιορεντίνα πρέπει να βρει τον ποδοσφαιριστή που θα τον αντικαταστήσει.

Οι «βιολά» λοιπόν, σύμφωνα και με τον Ιταλό δημοσιογράφο και ειδικό στις μεταγραφές, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι αρκετά κοντά στην απόκτηση του Τζόναθαν Ικονέ της Λιλ.

Ο 23χρονος τα έχει βρει σε όλα με τους Ιταλούς για ένα πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα ξεκινάει από τον ερχόμενο Ιανουάριο, ενώ η Λιλ για να δώσει την συγκατάθεσή της, θα βάλει στα ταμεία της 15 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News