ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ: Ακόμη ένας ύποπτος για τον θάνατό του (pic)

Συνεχίζουν να υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με τον θάνατο του μυθικού ποδοσφαιριστή, με έναν ακόμη γιατρό να θεωρείται ύποπτος για ανθρωποκτονία, όπως αποκαλύπτουν ξένα δημοσιεύματα

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, όμως τα ερωτήματα αναφορικά με το αν ήταν ανθρωποκτονία παραμένουν ανπάντητα, με την εισαγγελέα, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, να συνεχίζει τις έρευνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RECORD, ο αριθμός των υπόπτων για ανθρωποκτονία του Ντιεγκίτο – με πιθανή πρόθεση- φτάνει στους οκτών, καθώς ένα ακόμη άτομο συνδέεται με τον θάνατο του θρύλου της μπάλας.

Ο νέος κατηγορούμενος είναι ο κλινικός γιατρός Πέδρο ντι Σπάνια, ο οποίος είχε προσληφθεί για να φροντίζει τον Μαραντόνα κατά τη διάρκεια του κατ’ οίκον περιορισμού που προηγήθηκε του θανάτου του, και τον οποίο οι εισαγγελείς κατηγορούν ότι είχε δει τον ασθενή μόνο δύο φορές!

Οι εισαγγελείς κάλεσαν τον Ντι Σπάνια για ανάκριση στις 20 Δεκεμβρίου και ζήτησαν από τον δικαστή , Ορλάντο Ντίαζ να του απαγορεύσει να φύγει από τη χώρα, σύμφωνα με πηγές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News