ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ: Εκτός οι Ντόνσιτς και Πορζίνγκις απέναντι στο Μέμφις
Χωρίς τους Λούκα Ντόνσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις θα αγωνιστούν οι Ντάλας Μάβερικς απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις (Κυριακή 5/12 – 3:30)
Χωρίς τους Λούκα Ντόνσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις θα παραταχθούν οι Ντάλας Μάβερικς απέναντι στο Μέμφις. Οι δύο σταρ της ομάδας είναι τραυματίες, με τον Σλοβένο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και τον Πορζίνγκις στο γόνατο.
Πέραν από αυτούς τους δύο, εκτός είναι και ο Γουίλι Κάλεϊ-Στάιν για προσωπικούς λόγους. Οι Μάβερικς έχουν ηττηθεί σε 6 από τους τελευταίους 8 αγώνες που έχουν δώσει, με τελευταίο αυτόν απέναντι στους Πέλικανς, που τους κέρδισαν με 107-91, σε ένα παιχνίδι που ο Ντόνσιτς είχε 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
