ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2-3: Οι βιόλα προσπέρασαν τη Ρόμα με άνετο «διπλό»
Αλώβητη έφυγε από το «Νταλ’ Άρα» η Φιορεντίνα κερδίζοντας με 3-2 την Μπολόνια.
Σημαντική νίκη που την φέρνει στην 5η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς μπροστά από τη Ρόμα, πέτυχε η Φιορεντίνα στο «Νταλ’ Άρα». Οι βιόλα νίκησαν με 3-2 την Μπολόνια και έπιασαν τους 27 πόντους, με την 4η Αταλάντα να βρίσκεται εφτά πόντους μπροστά τουςς.
Το σκορ άνοιξε ο Μαροκινός Μάλεχ στο 33’, αλλά απάντησε για τους γηπεδούχους ο Μπάροου στο 42’ και οι ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια. Στο 51’ ο Μπιράγκι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Φιορεντίνα και ο Βλάχοβιτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, πέτυχε το 13ο δικό του φετινό γκολ και τρίτο για την ομάδα του. Το πέναλτι κέρδισε στο 67′ ο Γκονζάλες σε μαρκάρισμα του γκολκίπερ της Μπολόνια, Σκορούπσκι.
Ο Σκοτσέζος Χίκι μείωσε στο 83’ για την Μπολόνια, αλλά οι βιόλα κράτησαν μέχρι το τέλος και έφυγαν από τη γειτονική πόλη με το τρίποντο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σμαΐλοβιτς: Το όνομά του είναι Ζινεντίν για τον λόγο που φαντάζεσαι
- Λουτσέσκου: «Μίδας» στην Αλ Σαντ - Το συμβόλαιο του Ρουμάνου
- ΑΕΚ: Ποιοι κόπηκαν από την προετοιμασία
- Εθνική Ελλάδος: Με ποιες ομάδες διασταυρώνεται στη β’ φάση των προκριματικών του MundoBasket
- Ελλάδα-Πορτογαλία 56-71: Επικίνδυνα κακή η «γαλανόλευκη» υπέστη νέο σοκ, αυτή τη φορά στην έδρα της
