SERIE A: Επική ανατροπή - νίκη για Βερόνα με την υπογραφή Σιμεόνε (highlights)

Η Βερόνα έκανε απίστευτα πράγματα στην έδρα της Βενέτσια, αφού αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 3-0 κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει τη νίκη, με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε να σκοράρει δύο τέρματα.

Απίθανο ματς με εφτά γκολ στο Πιερλουίτζι Πέντζο στην έδρα της Βενέτσια, αφού η Βερόνα πήρε επική νίκη με τρομερή ανατροπή. Η ομάδα του Ιγκόρ Τιούντορ βρέθηκε από το ναδίρ στο ζενίθ αφού μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ με τρία τέρματα στο 28′, όμως με καρέ τερμάτων και την υπογραφή του Τζιοβάνι Σιμεόνε στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Το σκορ για την Βενέτσια άνοιξε ο Τσεκαρόνι στο 12′, με τον Τσρίνοχ να πετυχαίνει το 2-0 στο 19′. Στο 28′ ο Χένρι έκανε το 3-0 κλείνοντας έτσι εντυπωσιακά το ημίχρονο.

Η αντεπίθεση για την Βερόνα άρχισε στο 48′, με τον Χένρι να πετυχαίνει αυτογκόλ, με τον Καπ΄ραρι στο 65′ να μειώνει σε 3-2 από την άσπρη βούλα. Η ισοφάριση ήρθε από τον συνήθη ύποπτο Τζιοβάνι Σιμεόνε στο 67′, ενώ η ολική ανατροπή έγινε ξανά από τον Αργεντινό φορ στο 85′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας μεταξύ της Σπέτσια με την Σασουόλο, με τον Γιώργο Κυριακόπουλο μάλιστα να αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο. Το σκορ άνοιξε για την Σπέτσια ο Μανάι στο 35′, με τον Γκιασί στο 48′ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Η Σασουόλο μείωσε στο 66′ με τον Ρασπαντόρι, ενώ στο 79′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-2.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News