ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ: «Ήταν μία εξαιρετική εβδομάδα»

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Άρη από τους παίκτες του που ανταπεξήλθαν στην κόπωση

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του δήλωσε ο Άκης Μάντζιος, καθώς πέτυχαν το 3Χ3 σε μία δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα. 

«Ήταν το τρίτο απαιτητικό παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα. Είαχμε μεγάλη καταπόνηση. Κάναμε λάθη από κούραση και από μη καθαρό μυαλό. Είχαμε δυνατότητα και για άλλο γκολ. Έχουμε κάνει μια εξαιρετική εβδομάδα. Ήμασταν πληγωμένοι πριν τον ΠΑΟΚ. Κάναμε ψυχολογική διαχείριση, ανταποκρίθηκαν και αντέδρασαν τα παιδιά», είπε ο προπονητής του Άρη στο flash interview και πρόσθεσε σχολιάζοντας το νικηφόρο σερί.

«Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε το ματς με τον ΠΑΣ και δειξαμε ότι το κάνουμε. Ήταν κάτι ασυνήθιστο για εμάς. Αν εξαιρέσουμε αυτό το παιχνίδι, πριν τον ΠΑΣ, η ομάδα έπαιξε καλά και πήρε αποτελέσματα. Ήταν κακή παρένθεση. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά και βελτίωση μέχρι να φτάσουμε τον Άρηεκεί που αξίζει».

Σε ερώτηση για την διαχείριση του αγώνα και την κατοχή του Αστέρα, τόνισε:

«Δεν ήταν ότι δεν το θέλαμε. Είναι μεγάλη υπόθεση, για τρίτο παιχνίδι να παίζουν σχεδόν οι ίδιοι. Έπρεπε να διαχειριστούμε προβλήματα και χρόνους. Κάθε παιχνίδι θέλει άλλη στρατηγική, κερδίσαμε δίκαια».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News