ΑΡΗΣ: Η άνοδος του Ιτούρμπε έρχεται την κατάλληλη στιγμή

Ο Μάντζιος χαμογελάει βλέποντας επιτέλους τον Παραγουανό να ανεβάζει στροφές

Δύο φορές ο Άκης Μάντζιος έδωσε φανέλα βασικού στον Χουάν Ιτούρμπε, αλλά και τις δύο φορές δεν πήρε απολύτως τίποτε. Για την ακρίβεια ίσως και να αδίκησε εν γνώσει του τον Μαντσίνι, στην προσπάθειά του να βάλει και στην εξίσωση τον ακριβοπληρωμένο Ιτούρμπε. 

Ωστόσο στα δύο τελευταία παιχνίδια, ο Ιτούρμπε πάτησε το… τούρμπο. Στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ, πέτυχε ένα χρυσό γκολ κάνοντας το 3-1 στην εκπνοή, που δίνει σαφές προβάδισμα και ασφάλεια στον Άρη για τη ρεβάνς. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μπήκε από τον πάγκο με φόρα, είχε μερικές καλές κινήσεις και μία απίστευτη βολίδα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή. 

Η άνοδος του Ιτούρμπε έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Ματέο Γκαρσία και Μαντσίνι έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και τα συνεχόμενα παιχνίδια ίσως τους επιβαρύνουν, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα παραμένει ο πιο ποιοτικός παίκτης του Άρη, αλλά στα 34 του χρόνια δεν έχει την ίδια φρεσκάδα. Ωστόσο με την ποιότητα μπορεί ακόμα να κάνει τη διαφορά, όπως έγινε την περασμένη Κυριακή. 

Κόντρα στον Ολυμπιακό και χωρίς τον τιμωρημένο Καμαρά, ίσως χρειαστεί να παίξει ο Μαντσίνι σε θέση φορ, επομένως θα αυξηθούν οι πιθανότητες χρησιμοποίησης του Ιτούρμπε.

Ο ρόλος του Ματίγια

Ο προπονητής του Άρη βάζει πλέον στο πλάνο του και τον Ιτούρμπε, προσδοκώντας να τον δικαιώσει την επόμενη φορά που θα τον χρίσει βασικό. Παράλληλα βλέπει κι άλλους παίκτες να αποδέχονται την ετικέτα του ρολίστα. Για παράδειγμα ο Ματίγια δίνει ανάσες στα τελευταία παιχνίδια, ενώ έρχεται και η ώρα που ο Τζέγκο θα απουσιάσει λόγω καρτών. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News