ΜΙΧΑΪ ΡΟΤΑΡΟΥ: «Θα έλεγα στον Βασάρα να φύγει»

Ο Κύρος Βασάρας είναι αρχιδιαιτητής στο ρουμανικό πρωτάθλημα, αλλά οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου της χώρας και πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτής της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Μιχάι Ροταρού δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του μέχρι τώρα.

Το ρουμάνικο πρωτάθλημα βαίνει προς το τέλος του, αφού μένουν μόλις δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ωστόσο η παρουσία του Κύρου Βασάρα στην αρχιδιαιτησία της χώρας δεν έχει και την καλύτερη παρουσία.

Παράπονα από τον Κύρο Βασάρα διατηρεί ο Μιχάι Ροταρού και ο ιδιοκτήτης της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα τον κάλεσε να απεμπλακεί από τα διαιτητικά δρώμενα της Ρουμανίας.

Ο λόγος είναι ότι ο Έλληνας αρχιδιαιτητής δεν μένει στην Ρουμανία, αλλά πηγαινοέρχεται, κάτι που δεν αρέσει στον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε:

«Υπάρχουν δύο ανταγωνιστικές μας ομάδες που έχουν κερδίσει τουλάχιστον 12 πόντους από τύχη ή διαιτητικές αποφάσεις. Αν ήταν μόνο από τύχη δεν θα ήμασταν θυμωμένοι. Θα έλεγα στον Βασάρα να φύγει, καθώς δεν λειτουργούν τα πράγματα. Αν δεν μπορεί να είναι εδώ, δεν μπορούν να ‘τσουλήσουν’. Ελα εδώ, πρέπει να δουλεύεις στο κομμάτι της διαιτησίας 7 ημέρες την εβδομάδα. Από κοντά. Αν δεν μπορείς, πήγαινε σπίτι σου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News