ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρικ Καρλάιλ
Ο προπονητής των Ιντιάνα Πέισερς, Ρικ Καρλάιλ, υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ, από το οποίο προέκυψε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.
Χθες (09/12) έγινε γνωστό ότι ο Ρικ Καρλάιλ εντάχθηκε στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του NBA εναντίον της COVID-19.
Σήμερα (10/12) ανακοινώθηκε πως ο προπονητής των Ιντιάνα Πέισερς έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, κατόπιν των σχετικών αποτελεσμάτων του μοριακού τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.
Όπερ και σημαίνει πως θα απουσιάσει για τα επόμενα -αρκετά- παιχνίδια των Πέισερς, ωσότου αναρρώσει πλήρως. Ως τότε, χρέη πρώτου προπονητή θα επωμιστεί ο άμεσος συνεργάτης του, Λόιντ Πιρς, ο οποίος την τριετία 2018-2021 ήταν στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας των Ατλάντα Χοκς.
Sources: Pacers coach Rick Carlisle will miss multiple games after a PCR test confirmed he has COVID-19. Lloyd Pierce will act as head coach beginning tonight vs. Mavericks.
— Tim MacMahon (@espn_macmahon) December 10, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το παζλ για τους τερματοφύλακες!
- Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT του Μουντιάλ - Τα μυθικά στατιστικά του
- Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου
- ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ντέρμπι Αγγλία - Κροατία και τα υπόλοιπα ματς του Μουντιάλ 2026
