ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ: «Ξεκάθαρα μόνο εγώ παίρνω ποινές...»
Ο Μαξ Φερστάπεν μίλησε για το περιστατικό στην πίστα της Τζέντα και έβγαλε… παράπονο, γιατί μόνο σε εκείνον επιβάλλονται ποινές και όχι σε άλλους πιλότους που κάνουν τις ίδιες ενέργειες.
Συγκεκριμένα είπε:
«Αυτά που έκανα όταν αμύνθηκα τα έκαναν άλλοι δύο οδηγοί και δεν υπήρξε καμία αναφορά για ποινή. Δεν το καταλαβαίνω γιατί είναι σκληρή οδήγηση. Για εμένα όσα έγιναν δεν ήταν άξια ποινής και ούτε για τους άλλους που το έκαναν ήταν. Αλλά ξεκάθαρα μόνο εγώ παίρνω ποινές. Αν μάχεσαι μπροστά τότε τα πράγματα σαφώς είναι σημαντικότερα.
Για εμένα είναι άδικο που με μεταχειρίζονται διαφορετικά. Ξεκάθαρα άλλοι οδηγοί έχουν γλιτώσει ανάλογες ποινές. Πιστεύω πως αυτό είναι πρόβλημα. Αυτό που ζητάω είναι να είναι όλα ίσα και αυτό δεν συμβαίνει προς το παρόν. Αλλά όπως προανέφερα δεν πιστεύω πως έχω κάνει κάτι λάθος στην οδήγησή μου. Όλοι πρέπει να οδηγούν έτσι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
FORMULA 1 – GP ABU DHABI FP2: Ανέβηκε πρώτος ο Χάμιλτον – Έπεσε τέταρτος ο Φερστάπεν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Σούπερ Καπ - Όλες οι λεπτομέρειες
- Παναθηναϊκός: «Εβρεξε» λούτρινα κουκλάκια για καλό σκοπό
- Ολυμπιακός: Αφήστε τον να παίξει μπάλα!
- Ολυμπιακός: «Μία θέση για όλους» – Το μήνυμα συμπερίληψης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)
- Παρτιζάν: «Υπήρχε ομάδα παικτών που δεν ακολουθούσε τον Ζέλικο – Ήταν αδιέξοδο»
