ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΠΡΕΣΙΑ 76-62: Περιμένει... αγριεμένη τον Παναθηναϊκό
Η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε άνετα την Μπρέσια με 76-62 και παρέμεινε στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, αήττητη και πλέον στρέφει την προσοχή της στη Euroleague.
Η Αρμάνι Μιλάνο δεν αντιμετώπισε αντίσταση απέναντι στην Μπρέσια και πήρε τη νίκη, με τους Μπεν Μπέντιλ και Τζιαμπάολο Ρίτσι να σημειώνουν από 14 πόντους και να οδηγούν την ιταλική ομάδα στην τελική επικράτηση.
Για τρεις περιόδους, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα δυσκολεύτηκε, αφού η Μπρέσια έμεινε κοντά στο σκορ. Ωστόσο, στο τέταρτο δεκάλεπτο, η Αρμάνι βρήκε τα πατήματά της και επιβλήθηκε τελικά με 76-62.
Η ιταλική ομάδα πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (14/12, 21:30) στο Mediolanum Forum, για την 15η αγωνσιτική της Euroleague.
Τα δεκάλεπτα: 15-12, 32-32, 52-49, 76-62
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
