PREMIER LEAGUE: Προτάσεις για... απομόνωση των ανεμβολίαστων ποδοσφαιριστών

Η Premier League συζητά τρόπους αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού και της αναβολής των παιχνιδιών.

Νέες προτάσεις έπεσαν στο τραπέζι προς συζήτηση από την Premier League, που ψάχνει τρόπους να… ντριπλάρει τον κορωνοϊο. Η αγωνιστική όπως αποφασίστηκε χθες θα διεξαχθεί κανονικά, όμως αναζητείται τρόπος να παρθούν νέα μέτρα, αυτήν τη φορά για τους ανεμβολίαστους.

Συγκεκριμένα υπάρχει η περίπτωση οι παίκτες οι οποίοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο. Η Premier προτείνει οι ανεμβολίαστοι να ταξιδεύουν ξεχωριστά από τους υπόλοιπους, να γευματίζουν μακριά από τους συμπαίκτες τους και να τους γίνεται πιο αυστηρός έλεγχος στην είσοδό τους στα γήπεδα.

Περίπου στο 16% κυμαίνεται το ποσοστό των ανεμβολίαστων ποδοσφαιριστών στην Premier League, με τις οδηγίες της κυβέρνησης να θέτους σε ρίσκο τις αγωνιστικές που έρχονται. Αυτό διότι για κάθε έναν που δεν έχει κάνει το εμβόλιο, προτείνεται καραντίνα 10 ημερών αν ο ίδιος αποτελεί στενή επαφή με κρούσμα. Κάτι που προφανώς αυξάνει τις πιθανότητες αναβολής ενός αγώνα, όταν μία ομάδα έχει κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News