ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζο Γκόμεζ

Ψάχνει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Τζο Γκόμεζ της Λίβερπουλ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα…

Την ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή με την απόκτηση του Τζο Γκόμεζ, φαίνεται πως θέλει να επιχειρήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ. Οι Ισπανοί θεωρούν πως ο Γκόμεζ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» στο τέλος της σεζόν, αφού η άφιξη του Ιμπραχίμα Κονατέ του έχει στερήσει αρκετό από τον χρόνο που αγωνιζόταν.

Ο 24χρονος έμεινε εκτός στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν με έναν τραυματισμό στο γόνατο και ο Κλοπ δεν τον εμπιστεύτηκε ούτε στο παιχνίδι απέναντι στην Τότεναμ. Ο Φαν Ντάικ ήταν απών, όμως το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας αποτελούσαν οι Κονατέ και Μάτιπ, με τον Άγγλο να μπαίνει ως αλλαγή στο τελευταίο λεπτό.

Η Ρεάλ γνωρίζει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο 3,5 ετών ακόμα και δύσκολο να τον πείσει να μετακομίσει στο μέσο της σεζόν, αλλά διατηρεί αρκετές ελπίδες για να τον αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News