ΑΡΗΣ: Το Κύπελλο περνάει από την Κρήτη

Έτοιμος ο Άρης να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα και να διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης στους 8 του Κυπέλλου

Ένας από τους βασικούς στόχους του Άρη στη φετινή σεζόν είναι το Κύπελλο και για να προκριθεί στους 8 της διιοργάνωσης, πρέπει να αποδράσει το μεσημέρι από το Ηράκλειο της Κρήτης. 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει την ασφάλεια από τη νίκη με 3-1 στον πρώτο αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ωστόσο ξέρει καλά πως η ρεβάνς με τον ανεβασμένο ΟΦΗ δεν θα είναι εύκολη.

Ο τεχνικός του Άρη αντιμετωπίζει δύο σημαντικές απουσίες στην μεσοεπιθετική του γραμμή, τους Αργεντινούς τραυματίες Μπερτόγλιο και Ματέο Γκαρσία. Θα επιλέξει όμως την καλύτερη του ενδεκάδα, καθώς αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι και μετά οι παίκτες του Άρη θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν. 

Η πιθανή ενδεκάδα

Με τα δεδομένα αυτά, ο Μάντζιος σχεδιάζει να παρατάξει την ομάδα του με την Κουέστα στην εστία και μπροστά του τους Μπράμπετς και Φαμπιάνο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Σούντγκρεν, ενώ αριστερά η θέση παίζεται ανάμεσα στους Λούμορ και Γκάνεα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής γυρίζει η τριάδα Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Καμαρά, ενώ τις δύο θέσεις των εξτρέμ διεκδικούν τρεις ποδοσφαιριστές, οι Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα και Ιτούρμπε. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News