ΑΕΚ: Σε συζητήσεις με τον Κιθ Λάνγκφορντ και τον Μάρκους Σλότερ

Πιθανή η επιστροφή για τους δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ

Μετά την νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου, οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάζουν να ενισχύσουν το ρόστερ. Μπορεί να κέρδισε το Περιστέρι με 8 παίκτες αλλά αυτό δεδομένα δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Δεδομένης της απαγόρευσης μεταγραφών λόγω των 13 ban που έχει η ΑΕΚ, ο Στέφανος Δέδας στράφηκε σε δύο πρώην «κιτρινόμαυρους», τον Κιθ Λάνγκφορντ και τον Μάρκους Σλότερ. Οι δύο Αμερικανοί δεν έχουν παίξει μπάσκετ από το καλοκαίρι που έφυγαν από την ΑΕΚ και ως εκ τούτου το letter of clearance βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να παίξουν άμεσα παρά τα 13 ban που απαγορεύουν μεταγραφές παικτών από άλλα πρωταθλήματα.

Η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις και με τους δύο παίκτες με την περίπτωση του Λάνγκφορντ να είναι πιο προχωρημένη. Ο Αμερικανός σκόρερ είναι καταρχάς θετικός σε επιστροφή στην ομάδα όμως πρέπει να ρυθμιστούν διάφορα θέματα για να επιστρέψει. 

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ αυτήν την στιγμή έχει 4 ξένους στο ρόστερ της και έχει δικαίωμα για 2 αλλαγές ακόμα στον πρώτο γύρο και άλλες 3 στον δεύτερο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News