ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ο Αμπντέ δεν πάει Copa Africa με το Μαρόκο για να παίξει εθνική Ισπανίας
Ο 20χρονος εξτρέμ των «μπλαουγκράνα» με επιστολή του στην ομοσπονδία της χώρας του, αιτήθηκε τον αποκλεισμό του από την εθνική ομάδα ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και ονειρεύεται να φορέσει τη φανέλα της «Φούρια Ρόχα».
Ο 20χρονος Μαροκινός εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Εζ Αμπντέ έστειλε επιστολή στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του, στην οποία γνωστοποιεί την άρνησή του να κληθεί από την εθνική ομάδα και την επιθυμία του να γίνει Ισπανός διεθνής, έχοντας ήδη λάβει την ισπανική υπηκοότητα. Παράλληλα δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με το εθνόσημο του Μαρόκου.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός επισημαίνει ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 9 Ιανουαρίου και 6 Φεβρουαρίου 2022 και έτσι να έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη «Φούρια Ρόχα» σε διεθνείς διοργανώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
