ΚΑΪΛ ΧΑΪΝΣ: «Να αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν; Θα παίξω σε πολλά ματς ακόμα...»

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για το ενδεχόμενο απόσυρσής του στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, υπογραμμίζοντας πως δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη στο μυαλό του να ρίξει τους τίτλους τέλους στην πλούσια καριέρα του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κάιλ Χάινς έχει μπει αισίως στο 35ο έτος της ηλικίας του και οι φήμες για απόσυρσή του από την ενεργό δράση το ερχόμενο καλοκαίρι είχαν αρχίσει να «φουντώνουν» το προηγούμενο διάστημα.

Ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της Αρμάνι Μιλάνο έβαλε μία και καλή τέλος στην έντονη παραφιλολογία που αναπτύχθηκε, μιλώντας στην Tuttosport.

«Να αποσυρθώ μετά το τέλος της σεζόν; Έχω πολλά ματς να παίξω ακόμα» σημείωσε επί του θέματος, όντας πεπεισμένος ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα αρκετά πράγματα στο υψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης με τις φανέλες του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει λάβει μέρος σε 337 αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στην καριέρα του, μετρώντας 8.5 πόντους και 4.6 ριμπάουντ μέσο όρο.

Σε 16 αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αριθμεί 7.9 πόντους και 5.1 ριμπάουντ μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News