ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟΒΙΤΣ: «Να μην εξαπατά τον κόσμο με συνεντεύξεις σαν του Λουκάκου»

Mετά τον Βέλγο επιθετικό της Τσέλσι, ήταν η σειρά του Σέρβου να… ανάψει φωτιές μέσω συνέντευξής του, με τον Τζό Μπαρόνε να τον κατακεραυνώνει, με δηλώσεις του.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του, όπου μίλησε για την αγάπη και την αφοσίωσή του στη Φιορεντίνα, αφήνοντας παράλληλα, μία χαραμάδα στο ενδεχόμενο να υπάρξει οικονομικός συμβιβασμός και να παραμείνει στην ομάδα της Φλωρεντίας. 

Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής των «βιόλα», Tζο Μπαρόνε, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ικονέ από τη Φιορεντίνα, απάντησε με αιχμές κατά του 21χρονου Σέρβου επιθετικού, με αφορμή τα λεγόμενά του. 

«Δεν θέλουμε να εξαπατήσουμε τους φιλάθλους και την πόλη. Δεν είχαμε ιδέα για αυτή τη συνέντευξη και δεν ήμασταν σύμφωνοι. Είναι σαν του Ρομέλου Λουκάκου. Στα τέλη Νοεμβρίου έγινε μια συνάντηση μεταξύ του Κομίσο και του ατζέντη του Βλάχοβιτς όπου τα ποσά που ζητούσε ο παίκτης και ο μάνατζερ είχαν σχεδόν διπλασιαστεί», ανέφερε ο Μπαρόνε και συμπλήρωσε:

«Δεν υπήρξαν ανοίγματα ή διαφορετικά σενάρια τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με όσα μας είπε ο ατζέντης του. Κατά την τελευταία παρουσία του Κομίσο στη Φλωρεντία, υπήρξε συνάντηση μαζί του και σχεδόν διπλασίασε τις αξιώσεις του σε σχέση με αυτά που προσφέρθηκαν, δείχνοντας πλήρη έλλειψη σεβασμού τόσο στο σύλλογο, όσο και στον ίδιο τον πρόεδρο.

Δεν έχει γίνει κανένα βήμα μπροστά. Είναι μια διαπραγμάτευση για την οποία εργαζόμαστε εδώ και περίπου ένα χρόνο. Αυξήσαμε την προσφορά μας και μας ζήτησαν όλο και περισσότερα όσον αφορά την δέσμευση και τις προμήθειες. Έχουμε κάνει τα πάντα. Δεν πρέπει λοιπόν να εξαπατήσουμε τους φιλάθλους και θέλουμε να δώσουμε την αλήθεια μας. Και δεν θέλουμε να είμαστε όμηροι μιας κατάστασης ενώ η ομάδα πάει πολύ καλά. Όταν εκπροσωπείται, ο παίκτης δίνει οδηγίες στον ατζέντη του», κατέληξε ο διευθυντής των «βιόλα». 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News