ΝΑΠΟΛΙ: Ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού - κίνδυνος μη διεξαγωγής του αγώνα με τη Γιουβέντους!
Oι «παρτενοπέι» βρίσκονται στο Τορίνο για τον αποψινό αγώνα (21:45) με τη Γιουβέντους και συνεχίζουν να ανακοινώνουν κρούσματα! Πρόκειται για μέλος του προπονητικού επιτελείου.
Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης του κορωνοϊού και στην Ιταλία. Η Νάπολι ενημέρωσε σήμερα ότι εντοπίστηκε κι άλλο κρούσμα κορωνοϊού, λίγες ώρες πριν τον προγραμματισμένο αγώνα με τη Γιουβέντους και ενώ η αποστολή βρίσκεται στο Τορίνο.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: SERIE A: Χάος έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός – Τι γίνεται με τους σημερινούς αγώνες
Όπως ανακοίνωσαν οι «παρτενοπέι»: στον επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/1) στην ομάδα που βρίσκεται στο Τορίνο, προέκυψε η θετικότητα στον Covid-19 ενός μέλους του τεχνικού επιτελείου. Το μέλος του προσωπικού, είναι πλήρως εμβολιασμένο και τέθηκε σε απομόνωση σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ορισμένα δείγματα, βρίσκονται ακόμη σε αναμονή για επανεπεξεργασία».
? In seguito al giro di tamponi effettuato questa notte al gruppo squadra presente a Torino è emersa la positività al Covid-19 di un componente dello staff tecnico.
Il membro dello staff, regolarmente vaccinato, è stato posto in isolamento come da protocollo. pic.twitter.com/spT5qi9Z7y— Official SSC Napoli (@sscnapoli) January 6, 2022
«Σε αυτό το σημείο αναμένεται η παρέμβαση της ASL του Τορίνο ή του αρμόδιου τμήματος υγείας της περιοχής, που θα μπορούσε να αποτρέψει τη Νάπολι από το να βγει στο γήπεδο απόψε στο Allianz Stadium», αναφέρει η Corriere dello Sport.
Την ίδια ώρα ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι έχει βρεθεί εκ νέου θετικός και ο Ελμάς!
⚠️ NAPOLI, ALTRI DUE POSITIVI
Nel giro di tamponi di questa mattina effettuati presso l’hotel del ritiro del #Napoli, altre due positività: si tratta di #Elmas e di un membro dello staff azzurro. Al momento però #JuveNapoli resta confermata#Sportitalia
— Sportitalia (@tvdellosport) January 6, 2022
Η Νάπολι έφτασε στο Τορίνο χθες, αλλά η τοπική υγειονομική αρχή στη Νάπολη υποχρέωσε τρεις παίκτες της σε καραντίνα καθώς ήρθαν σε επαφή με συμπαίκτες τους θετικούς στον COVID-19, έχοντας λάβει μόνο δύο δόσεις εμβολίου. Έτσι, σύμφωνα με τους κανόνες της ιταλικής κυβέρνησης, πρέπει να τεθούν σε καραντίνα για πέντε ημέρες.
Ο αγώνας κόντρα στη Γιουβέντους ωστόσο, μέχρι στιγμής, θα διεξαχθεί κανονικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
