NY TIMES: Κοντά στην εξαγορά του «theathletic.com» αντί 550 εκ. δολαρίων
Μία μεγάλη αγοραπωλησία στον χώρο των media βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της.
Ο όμιλος των New York Times ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την εξαγορά της πασίγνωστης αθλητικής ιστοσελίδας «The Athletic» με την συμφωνία να αναμένεται να αγγίξει τα 550 εκ. δολάρια.
Το «theathletic.com» είναι μία συνδρομιτική αθλητική ιστοσελίδα (δηλαδή χρειάζεται κάποιος να πληρώνει συνδρομή για να μπορεί να έχει πρόσβασει στα κείμενά της) με το περιοχόμενό της να επικεντρώνεται στον επαγγελματικό αθλητισμό των ΗΠΑ έχοντας τεράστια ποικιλία ενώ δίνει ιδιαίτερο βάρος και στην Premier League.
Τον περασμένο Νοέμβριο, το «theathletic.com» είχε 1,2 εκατ. συνδρομητές ενώ τα έσοδά της άγγιξαν τα 47 εκ. δολάρια το 2020 με την πρόβλεψη που έγινε το περασμένο φθινόπωρο για την φετινή χρονιά να κάνει λόγο για 77 εκ. δολάρια έσοδα το 2021.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
