ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΪΜΣ: Ανέβηκε στη 10η θέση των κορυφαίων «κλεφτών» στην ιστορία του NBA (pic)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έφτασε σε ακόμα ορόσημο στην τεράστια καριέρα του, αφού με τα τέσσερα κλεψίματα που κατέγραψε στον αγώνα των Λέικερς με τους Χοκς «αναρριχήθηκε» στη 10η θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα κλεψίματα στην ιστορία του NBA.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς διανύει αισίως το 38ο έτος της ηλικίας του και τη 19η σεζόν του ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, αλλά αυτό διόλου τον απασχολεί. Ο αγέραστος «βασιλιάς» του παγκόσμιου μπάσκετ συνεχίζει να γράφει «χρυσές» σελίδες στην τεράστια καριέρα του με το ίδιο μεράκι που το έκανε και τότε που ήταν… ρούκι.

Ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς «σπάει» το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και το όνομά του έχει περίοπτη θέση σχεδόν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες της ιστορίας του NBA. Πλέον και σ’ αυτή με τα περισσότερα κλεψίματα όλων των εποχών στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Ειδικότερα, με τα τέσσερα κλεψίματα που σημείωσε στον αγώνα απέναντι στους Ατλάντα Χοκς τα ξημερώματα του Σαββάτου (08/01), ο Τζέιμς έφτασε τα 2.113 κλεψίματα στην καριέρα του και προσπέρασε τον Άλβιν Ρόμπερτσον, ανεβαίνοντας στη 10η θέση της διαχρονικής κατάταξης των παικτών με τα περισσότερα κλεψίματα. Επόμενος στόχος του ο Χακίμ Ολάζουον, ο οποίος με 2.162 βρίσκεται στην 9η θέση της σχετικής λίστας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News