ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Βολιδοσκοπεί την περίπτωση του Κάιρι Τόμας

Ο Κάιρι Τόμας είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από τη Μακάμπι για την ενίσχυση της περιφερειακής της γραμμής.

Η κατρακύλα της Μακάμπι στην EuroLeague, που την έχει φέρει εκτός οκτάδας, στη 13η θέση, με ρεκόρ 7-11, όπως είναι λογικό έχει προβληματίσει έντονα τους ιθύνοντες της ομάδας του «λαού».

Τα «καμπανάκια» είχαν χτυπήσει προ πολλού για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όμως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με τις οκτώ ήττες που έχει υποστεί στα οκτώ τελευταία ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η διοίκηση του συλλόγου σήκωσε «μανίκια» και δείχνει να είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να φέρει… τούμπα την κατάσταση, με την ενίσχυση του ρόστερ να αποτελεί προτεραιότητά της.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες του basketnews, βολοδισκοπείται η περίπτωση του Κάιρι Τόμας, ενός παίκτη που σε θεωρητικό επίπεδο μπορεί να ταιριάξει τα μάλα στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Ο 25χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ έχει διαγράψει μία σύντομη πορεία στο NBA, από το 2018 έως το 2021, ως παίκτης των Ντιτρόιτ Πίστονς και Χιούστον Ρόκετς. Σε σύνολο 42 αγώνων στο «μαγικό κόσμο» αριθμούσε 4.1 πόντους και 1 ριμπάουντ μέσο όρο ανά 10.5 αγωνιστικά λεπτά.

Στην εφετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, φορώντας για ένα μικρό διάστημα τη φανέλα Μπιλμπάο, τον περασμένο Δεκέμβριο, καταγράφοντας δύο συμμετοχές στην Liga Endesa, στη μία εκ των οποίων, μάλιστα, είχε σκοράρει 23 πόντους απέναντι στην Μπασκόνια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News