SERIE A: Κίνδυνος για αγώνες χωρίς θεατές λόγω κορωνοϊού, με παρέμβαση Ντράγκι
Ορατός ο κίνδυνος για διεξαγωγή των αναμετρήσεων και πάλι «κεκλεισμένων των θυρών» λόγω της έξαρσης της πανδημίας και της μη τήρησης των μέτρων στα γήπεδα της Ιταλίας.
Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, υπάρχει πλέον μια πραγματική πιθανότητα οι αγώνες της Serie A να διεξάγονται και πάλι σε άδεια γήπεδα. Το μέτρο είχε ήδη συζητηθεί στην τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και είναι πιθανό να επανεξεταστεί στη συνάντηση της Τετάρτης μεταξύ των ποδοσφαιρικών θεσμών και της κυβέρνησης. Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, εξέφρασε την Παρασκευή (7/1) τις ανησυχίες του στον πρόεδρο της FIGC, Γκαμπριέλε Γραβίνα, μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν, σημειώνοντας ότι δεν τηρούνται οι κανόνες και κυρίως η χρήση μάσκας στις κερκίδες. Στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο, ο υπουργός Υγείας της γειτονικής χώρας, Ρομπέρτο Σπεράντζα είχε εκφράσει τη βούληση να σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω του μεγάλου αριθμού μολύνσεων.
Τέσσερις αγώνες αναβλήθηκαν την Πέμπτη λόγω πολυάριθμων κρουσμάτων COVID σε ομάδες, ένα κακό σημάδι σε αυτή τη φάση της πανδημίας.
Τον Μάρτιο του 2020, η σεζόν της Serie A είχε τεθεί σε πλήρη αναμονή λόγω της πανδημίας του COVID και όταν ξεκίνησε και πάλι τον Ιούνιο, οι αγώνες γίνονταν κεκλεισμένων των θυρών.
? #SerieA, si va verso le porte chiuse https://t.co/Yh3maOG68r
— Corriere dello Sport (@CorSport) January 8, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
