ΡΑΛΦ ΡΑΝΓΚΝΙΚ: «Ο Πογκμπά θα μείνει εκτός για άλλες τέσσερις ή πέντε εβδομάδες»
Οι δηλώσεις του Ραλφ Ράνγκνικ για την επιστροφή του Πολ Πογκμπά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με δηλώσεις του ο Ραλφ Ράνγκνικ ενημέρωσε πως ο Πολ Πογκμπά θα μείνει εκτός για ακόμα τέσσερις εβδομάδες τουλάχιστον.
Ο Γάλλος τραυματίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο στον τετρακέφαλο, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Γαλλίας ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Απ’ όσο ξέρω, μου είπαν πριν από μια εβδομάδα ότι θα περάσουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις ή πέντε εβδομάδες πριν είναι ξανά σε θέση να προπονηθεί ο Πογκμπά» αναφέρει ο Ράνγκνικ.
Η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Πογκμπά μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 1,5 μήνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι έγινε με τον Νίκολιτς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ αποκάλυψε το μυστικό του αήττητου σερί
- Ολυμπιακός σε σοκ: Πώς αντικαθίσταται ο Μοντέρο; - Ο Κόντσαρ, ο Γουόρντ, ο Πλώτας και το... κάρμα του Ντόρσεϊ
