SERIE A: Προβληματισμός για τους 25 μη εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές

Μπορούν να παίξουν αλλά δεν μπορούν να ταξιδέψουν ή να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία αλλά και να βρίσκονται στα αποδυτήρια, γεγονός που προκαλεί «πονοκέφαλο» στις ομάδες τους.
Είκοσι πέντε είναι οι ποδοσφαιριστές της ιταλικής Serie A που δεν έχουν κάνει ούτε μία δόση εμβολίου, δημιουργώντας πρόβλημα μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της Covid-19, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα “Corriere della Sera”.
Σημειώνει χαρακτηριστικά ότι αυτή τη στιγμή όσοι δεν έχουν προχωρήσει ούτε στην πρώτη δόση εμβολιασμού, μπορούν να παίξουν αλλά δεν μπορούν να ταξιδέψουν ή να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία αλλά και να βρίσκονται στα αποδυτήρια, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στις ομάδες τους.
Πάντως, ο πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιριστών (Aic), Ουμπέρτο Καλκάνιο, υπενθυμίζει «ότι η κατηγορία έχει φτάσει το 98 τοις εκατό των εμβολιασμένων. Αν όλος ο πληθυσμός είχε την κάλυψή μας, θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με περισσότερη ηρεμία».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκος: Η Σελέν Ερντέμ παίρνει τη σκυτάλη από τον Σίμο
- Πρίντεζης: «Περήφανος και ευλογημένος που είμαι κομμάτι της αγαπημένης μου ομάδας»
- Βασίλης Σπανούλης: «Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ μου»
- Viral: Αλεξιπτωτιστής προσγειώθηκε σε γήπεδο εν ώρα αγώνα! (vid)
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Με MVP στο φινάλε τον κόσμο του Ολυμπιακού