ΑΕK-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 18-10: Επέστρεψαν στις νίκες οι «κιτρινόμαυροι»

Δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας από το πρώτο μέρος η ΑΕΚ έκαμψε στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, για τον 1ο όμιλο της Α1 ανδρών, τη Γλυφάδα κι επανήλθε στις νίκες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα.

Επανήλθε γρήγορα στις νίκες η ΑΕΚ για την Α1 πόλο ανδρών. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο κατέβαλλε με 18-10 τον ΑΝΟ Γλυφάδας και «κάλυψε» την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Έδωσε το ματς στην τυπική της έδρα, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και με τη νίκη αυτή είναι στην 4η θέση με 24 βαθμούς. Η Ένωση πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα, εξασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη από το πρώτο μέρος και επέβαλε τον ρυθμό της μέχρι το φινάλε με κορυφαίους τους Τσαταλιό, Κριγιέστορατς και Παπούκα.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 6-3, 3-3, 5-2.

ΑΕΚ (Πέτρος Δεβερίκος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 3, Κριγιέστορατς 4, Βούκσεβιτς 2, Δίπλαρος, Μαυρωτάς Άρ, Τσαταλιός 5, Παπάκος, Στελλάτος 2, Ηλιόπουλος 1, Σταμέλος, Ζώρζος, Μανιουδάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Χατζηκυριακάκης, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 2, Μιγιούσκοβιτς 5, Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Πούρος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News