ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντεμπούτο ο Μπαγκαλιάνης που αρέσει στον Μαρτίνς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αρκετούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα έβαλε στην ενδεκάδα του ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό

Απέναντι στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, για το πρώτο ματς Κυπέλλου, στη φάση των «8» της διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει στο αρχικό του σχήμα αρκετούς ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων», αφήνοντας παράλληλα και εκτός αποστολής πολλούς από τους βασικούς παίκτες, έτσι ώστε να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Υπήρξαν παράλληλα και αρκετοί ποδοσφαιριστές προηγούμενων ημερών οι οποίοι είχαν νοσήσει με κορωνοϊό, οπότε ήθελαν την ανάσα αυτή.

Έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός και σε συνδυασμό τις απουσίες ποδοσφαιριστών στο Κόπα Άφρικα, αλλά και τον τραυματισμό του Μπουχαλάκη, αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός με Μπαγκαλιάνη και Ξενιτίδη

Στην αρχική του ενδεκάδα οι «ερυθρόλευκοι» για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μπήκαν παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, οι οποίοι όμως έχουν «γυαλίσει» στον Πέδρο Μαρτίνς.

Δύο απ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι οι Μπαγκαλιάνης και Ξενιτίδης, στόπερ και χαφ αντίστοιχα.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές αρέσουν στον Πορτογάλο τεχνικό και αν τον Ξενιτίδη τον γνωρίζει από προηγούμενες σεζόν, βλέποντας όμως φέτος με τον Ολυμπιακό Β’ πως έχει βελτιώσει το παιχνίδι του, ο Μπαγκαλιάνης στην πρώτη του σεζόν στους Πειραιώτες έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του.

Αρέσει αρκετά ο νεαρός στόπερ στον Μαρτίνς και φαίνεται αυτό δίνοντάς του φανέλα βασικού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News