AUSTRALIAN OPEN: Ο γερο-Μονφίς στους «8», βάζει τα γυαλιά στους νεότερους
Χρειάστηκε να φτάσει τα 35 για να φτάσει για δεύτερη μόλις φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του όπεν της Αυστραλίας. Τώρα στα… γεράματα ο Γκαέλ Μονφίς παίζει το τένις της… ζωής του έχοντας φτάσει μέχρι τους οχτώ καλύτερους του τουρνουά χωρία απώλεια σετ!
Ο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς ο τελευταίος των Σέρβων «επιζών» στη Μελβούρνη, ήταν σκληρός αντίπαλος, ζόρισε απίστευτα τον Γάλλο, αλλά υπέκυψε με 7-5, 7-6(4), 6-3.
Signed, sealed & delivered ✍️@gael_monfils · #AusOpen · #AO2022 pic.twitter.com/hsVKmxpLz0
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 23, 2022
«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Μίομιρ έπαιξε πολύ γρήγορα, ήταν πολύ επιθετικός. Προσπάθησα να παλέψω να μείνω στο παιχνίδι και τα κατάφερα.
Θέλω να φτάσω μέχρι τον ημιτελικό αρχικά και να συνεχίσω όσο πιο μακριά μπορώ. Ο κόσμος είναι τα πάντα για το άθλημα», είπε ο πανευτυχής Μονφίς, που είχε 17 άσους και δέχτηκε μόνο ένα μπρέικ στο παιχνίδι και βρίσκεται πια στους «8», πέντε χρόνια μετά την πρώτη και μοναδική έως τώρα παρουσία του στη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά, από το 2005, όταν ξεκίνησε η πορεία του Down Under.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: AUSTRALIAN OPEN: Τέιλορ Φριτζ – Στέφανος Τσιτσιπάς – Η ώρα, το κανάλι του αγώνα
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: AUSTRALIAN OPEN: Ο Ντένις ο τρομερός απέκλεισε τον Ζβέρεφ – «Αέρινος» Ναδάλ
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: VIRAL: Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κάνει κομμάτια τη ρακέτα του
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
