NBA G-LEAGUE: Νικητές αλλά σχεδόν... απαρατήρητοι οι Καλαϊτζάκης και Ποκουσέφσκι
Οι Οκλαχόμα Σίτι Μπλου υπερίσχυσαν με 124-117 έναντι των Μπίρμιγχαμ Σκουάντρον για την G-League , ωστόσο οι Γιώργος Καλαϊτζάκης και Αλεξέι Ποκουσέφσκι δεν κατάφεραν να κάνουν ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία τους.
Οι Οκλαχόμα Σίτι Μπλου υπερίσχυσαν με 124-117 έναντι των Μπίρμιγχαμ Σκουάντρον για την G-League, ωστόσο οι Γιώργος Καλαϊτζάκης και Αλεξέι Ποκουσέφσκι δεν κατάφεραν να κάνουν ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία τους.
Ειδικότερα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και των Μιλγουόκι Μπακς μέτρησε μόλις 4 πόντους (0/1 βολή, 2/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 3 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 14 λεπτά συμμετοχής, ενώ o άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού κατέγραψε 6 πόντους (3/8 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 25 λεπτά παρουσίας στον αγώνα.
Για την ηττημένη ομάδα διακρίθηκαν οι Ντι Τζέι Γουίλσον και Τέο Μαλεντόν με 24 πόντους έκαστος.
Τα highlights του αγώνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Ολυμπιακός: Πότε είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ - Μέρα και ώρα
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
