ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πρώτη προπόνηση για Ναμπί, επέμβαση για τον Νάτσο
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο Ατρόμητος συνεχίζει τις προπονήσεις του με τον Αντίλ Ναμπί να πραγματοποιεί την πρώτη του υπό τις οδηγίες του Κρις Κόλμαν, ενώ ο σύλλογος ενημέρωσε ότι ο Σπύρος Νάτσος θα υποβληθεί σε επέμβαση.
Ο Ατρόμητος συνεχίζει τις προπονήσεις του με τον Αντίλ Ναμπί να πραγματοποιεί την πρώτη του υπό τις οδηγίες του Κρις Κόλμαν, ενώ ο σύλλογος ενημέρωσε ότι ο Σπύρος Νάτσος θα υποβληθεί σε επέμβαση.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό.
Ο Κρις Κόλμαν είδε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, μεταξύ των οποίων και ο Αντίλ Ναμπί που γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και φόρεσε για πρώτη φορά τα «κυανόλευκα».
Ο Σπύρος Νάτσος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς οι ενοχλήσεις στον κοιλιακό παραμένουν. Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος συνέχισε επίσης με ατομικό πρόγραμμα.
Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί με την αυριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Κρις Κόλμαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Λιγκ: Η χρυσή βίβλος - Εφτασε τις 14 κατακτήσεις η ΑΕΚ
- Euroleague: Συνάντηση με Μελή και Ρεντζιά για μελλοντική συνεργασία
- ΠΑΟΚ: Οριστικά από μέσα Ιούλη στο Champions League αν τερματίσει δεύτερος - Οι πιθανοί αντίπαλοι
- Ολυμπιακός: Αυτά χρειάζεται για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ
- Βαλένθια: «Συναγερμός» με Μπράξτον Κι - Στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα
