ΝΕΒΕΝ ΣΠΑΧΙΑ: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου, ομάδα μου έχει 0/13 τρίποντα στο ημίχρονο»
ΝΕΒΕΝ ΣΠΑΧΙΑ: Ο Νέβεν Σπάχια μίλησε μετά από την ήττα της Μπασκόνια από τον Παναθηναϊκό (75-63) και τόνισε ότι ποτέ άλλοτε στην καριέρα του, μία ομάδα του δεν είχε 0/13 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο κάποιου αγώνα.
Ο Νέβεν Σπάχια μίλησε μετά από την ήττα της Μπασκόνια από τον Παναθηναϊκό (75-63) και τόνισε ότι ποτέ άλλοτε στην καριέρα του, μία ομάδα του δεν είχε 0/13 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο κάποιου αγώνα.
Συγκεκριμένα είπε:
«Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για το καλό παιχνίδι. Πολλές φορές έχω πει ότι δεν πρέπει να χάνουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, αλλά το χάσαμε από το πρώτο ημίχρονο.
Μετά από ήττες οι προπονητές αναφέρονται στην άμυνα, αλλά με τέτοια ποσοστά είναι δύσκολο να παίξεις άμυνα και να κρατήσεις χαμηλά την αντίπαλη ομάδα. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου είδα την ομάδα μου να έχει 0/13 τρίποντα στο ημίχρονο και 33% στα δίποντα.
Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα. Είμαι απογοητευμένος. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε σήμερα, αλλά θα δουλέψουμε και θα γίνουμε καλύτεροι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΙΤΣ: «Θέλω να δώσω τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα, που με υπέγραψε ενώ είχα έξι μήνες εκτός»
- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ: «Ο Παπαπέτρου σήμερα κακώς αγωνίστηκε γιατί χθες πήγε στο νοσοκομείο»
- ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE: Στο 5-15 ο Παναθηναϊκός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
